SERVICII

In afara de realizarea unui proiect cap coada, atelierul Cutout ofera si servicii profesionale de prelucrare laser–cnc, prelucrare router–cnc dar si print 3d.

PRELUCRARE LASER-CNC

Prelucrarea cu apratul laser – cnc este printre cele mai performante metode de debitare sau gravare pe diferite materiale.  Procedeul foloseste o raza laser pentru taierea sau gravura materialui. Acest lucru permite o eficientizare mare a materialului.

laser-cnc-darken
IMG_0677-blackwhite

PRELUCRARE ROUTER CNC

 Prelucrarea router – cnc este o metoda mecanica de a debita sau grava materialul. Procedeul permite debitarea materialelor cu freze de pana la 3mm diametru, gravura de suprafata, gravura 3d dar si modelarea 3d a unor obiecte mai mari.

PRINT 3D

 Printul 3d este cu siguranta cel mai simplu mod de a produce un obiect. Acest procedeu permite realizarea foarte rapida a oricarui lucru procesat pe calculator dar și printarea unui poze ca o litografie.

 Procesul printului 3d consta in suprapunerea mai multor straturi de material pana la realizarea obiectului dorit.

 Acest tip de prelucrare ajuta cel mai mult la prototipare, dar este folosit si in domenii precum machetare, productie publicitara sau modelism.

 Cel mai mare avantaj al printului 3d este posibilitatea de a realiza intr-un timp relativ scurt orice model generat de calculator.

3d-blackwhite